Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΡΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ STUDIOS





Πλησίον παραλίας Ασκελίου,
Πωλείται λόγω μετοίκησης στο εξωτερικό,
12 μηνης λειτουργίας
συγκρότημα Studios, με εξαιρετικές δυνατότητες
για περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών του.

Το συγκρότημα κατά την διάρκεια της πολύχρονης και επιτυχημένης λειτουργίας του, ΠΑΡΕΧΕΙ:

-Πλήρεις δωρεάν υπηρεσίες μεταφοράς από και προς το λιμάνι του Πόρου, το οποίον απέχει περίπου 1250 μέτρα, από και προς την αποβάθρα των Κρουαζιερόπλοιων που βρίσκεται 1350 μέτρα από αυτό, και από και προς το σημείο όπου προσαράζουν τα Flying Dolphin και τα Catamaran.
-Όλα τα Studios, είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα για μία εξαιρετικά άνετη πολυήμερη ή ολιγοήμερη διαμονή καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου στο μαγευτικό νησί του Πόρου.
-Studios, με κρεβάτια-καναπέδες, μπαλκόνια επιπλωμένα, κουζίνα, κρεβάτια με υψηλότατης ποιότητος κλινοσκεπάσματα και κρεβάτια με ανώστρωμα.
-Δωρεάν χώρος στάθμευσης
-Δωρεάν WI-FI σε όλο το λόμπυ του συγκροτήματος.
-Άμεσες υπηρεσίες πλυντηρίου.
-Πλήρεις και μοναδικές υπηρεσίες κάλυψης και διοργάνωσης Γάμου,
 με δυνατότητα φιλοξενίας πολλαπλάσιων ατόμων από αυτά που
δύναται να φιλοξενήσει το συγκρότημα, καλύπτοντας όλες τις
υπηρεσίες που αφορούν από την μεταφορά-καλωσόρισμα των καλεσμένων, μέχρι και την αναχώρησή τους, σε συνεργασία με δεκάδες εταιρείες και οργανισμούς πολύχρονης εμπειρίας.
-Άμεση δυνατότητα ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων (λιμουζίνα)
 καθώς και απλών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.
-Άμεση δυνατότητα ενοικίασης ταχύπλοου ή ιστιοπλοϊκού σκάφους,με σκοπό την ολιγόωρη ή πολύωρη κρουαζιέρα από κοντινή παραλία (με σκοπό το μπάνιο ή και το beach πάρτι), μέχρι και σε πλησίον νησί   (π.χ. Ύδρα)
-Εμπειρότατο-πολύγλωσσο προσωπικό, πανέτοιμο καθ’ όλη την διάρκεια του 24ωρου να εξυπηρετήσει και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των φίλων-επισκεπτών του συγκροτήματος, 365 ημέρες τον χρόνο.
-Πλήρεις υπηρεσίες V.I.P. ή απλής μεταφοράς από και προς τον Αερολιμένα Αθηνών «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» με αντίστοιχο μεταφορικό μέσο, επίγειο ή εναέριο (απλό αυτοκίνητο, πουλμανάκι, λιμουζίνα, ελικόπτερο), σε συνεργασία με πολύχρονης εμπειρίας εταιρεία και από και προς τον Λιμένα Πειραιά, με επίγειο, θαλάσσιο ή εναέριο μεταφορικό μέσο.
-Πλήρη κάλυψη προσωποφύλαξης ενηλίκων ή ανηλίκων κατά το διάστημα της παραμονής και μέχρι την έξοδο των επισκεπτών από το νησί ή και την χώρα, σε συνεργασία με εξαιρετικά έμπειρη ομάδα  προσωποφυλάκων, ανδρών και γυναικών.
-Πλήρη κάλυψη προσωπικής γραμματειακής υποστήριξης και διερμηνέως κατά το διάστημα της παραμονής και μέχρι την έξοδο των επισκεπτών από το νησί ή και την χώρα.
-Δυνατότητα επίσκεψης σε όλες τις παραλίες του νησιού, αλλά και όλες τις όμορες ή μη παραλίες αλλά και τοποθεσίες, με την δυνατότητα οργάνωσης γεύματος, δείπνου, πάρτι, beach-πάρτι, σε απεριόριστο αριθμό συμμετεχόντων.
-Δυνατότητα επίσκεψης σε όλους τους Αρχαιολογικούς χώρους του Πόρου, το Μουσείο του Νησιού, την Ιερά Μονή της Ζωοδόχου Πηγής και τον Πύργο του Ρολογιού στην πόλη του Πόρου.


ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ:
"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ"

210-4110598
695-6928526



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ:

της επιχείρησης, ξενοδοχειακής μονάδας, οικήματος/κτιρίου, προνομιούχου οικοπέδου ή έκτασης, πολυτελούς κατοικίας,  εξοχικής κατοικίας/έπαυλης, πολυτελούς διαμερίσματος του εξωτερικού, πολυτελούς αυτοκινήτου, yacht, αεροσκάφους, συλλεκτικού είδους, έργου τέχνης, πολύτιμου λίθου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ,
210-4110212
ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

14.00 – 17.00